SHIPPING & RETURNS

Shipping Policy

Bestellingen die op maandag t / m vrijdag voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden.

 

Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag NA 17:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden.

 

Bestellingen die op zaterdag en zondag zijn geplaatst, worden de volgende maandag verwerkt en verzonden.

 

Tijdens feestdagen kan het 1 tot 2 dagen duren voordat de bestelling is verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt, wordt deze gelijk verzonden.*

 

Return & Exchange Policy

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Sonesstore@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren

Als er echter een probleem is met uw bestelling, zoals schade of verkeerde artikelen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst van het pakket contact met ons op en wij sturen u een nieuw artikel.

Om in aanmerking te komen voor een nieuw item, moet u ervoor zorgen dat: U neemt contact met ons op via info@sones.nl met als onderwerp ‘BESCHADIGD OF VERKEERD ITEM’. E-mail bevat bestelnummer.

Nadat we uw e-mail hebben gecontroleerd en deze voldoet aan alle bovenstaande voorwaarden, sturen we u een nieuw item. 

Neem contact op Als u vragen heeft over ons verzend- en retourbeleid, neem dan contact met ons op: Per e-mail: Sonesstore@gmail.com